Lubrifianti
Lubrifianti

LUBRIFIANTI

Comercializam o gama diversa de lubrifianti (antigel auto, lichid de frana, ulei de transmisie, vaselina), cu toate specificatiile tehnice pentru vehicule comerciale, vehicule transport persoane si autoturisme. 
Cu o experienta de peste un sfert de secol in domeniul produselor petrolifiere, Petronas s-a impus pe piata de librifianti cu produse de inalta calitate, ce inglobeaza tehnologia avansata adaptata diferitelor tipuri de vehicule.
Portofoliul de produse OPET furnizeaza o gama completa de lubrifianti pentru industria auto. Principalele avantaje ale acestor produse sunt relatiile cu producatorii OEM de vehicule, calitatea produselor solicitata de acestia, inovatia si flexibilitatea la cerintele locale si globale.
soluții complete pentru afacerea ta
Importam si distribuim o gama diversa de piese de schimb si lubrifianti, cu toate specificatiile tehnice pentru vehicule comerciale, vehicule transport persoane si autoturisme.

Oferim multiple oportunitati pentru partenerii din domeniul auto, printr-o gama variata de consumabile si echipamente de service.