Regulament Promotii
Regulament Promotii

Regulament Promotii

REGULAMENT DESFASURARE PROMOTII CATALOG OFERTA GENERALA 2/2021

01.10.2021 – 31.03.2021

 

Prin prezenta, Monica Dan, Director General al Mec Diesel SEE, aproba organizarea unei campanii promotionale pentru o gama larga de produse, cu scopul stimularii vanzarilor, ce se va desfasura in perioada 01 octombrie 2021 – 31 martie 2022

Denumirea campaniei promotionale “Catalog 2/2021”
Perioada campaniei: 01 octombrie 2021 – 31 martie 2022, in limita stocului disponibil
Preturile sunt in Ron si nu contin tva.

Reperele care sunt supuse promotiei si descrierea promotiei:


Pentru fiecare bloc motor ambielat sau motor semicomplet cu valoarea de până în 11000 lei fără TVA, achiziționat în perioada campaniei, primești cadou un set de căști wifi Skullcandy Sesh Evo True Black.

Cadou Casti


Pentru fiecare bloc motor ambielat sau motor semicomplet cu valoare de minim 11001 lei, achiziționat în perioada campaniei, primești cadou un smartwatch Garmin sau o camera de bord Garmin, la alegere.
   

Pentru fiecare cutie de viteze achiziționată în perioada campaniei, primești cadou la alegere o vestă sau un set de căsti wifi Skullcandy Sesh Evo True Black.

 Cadou Casti

  
Pentru achiziții în valoare de minim 12000 lei, cumulate în 3 luni consecutive din perioada campaniei din gama KS, KS, PIERBURG și BF, primești cadou o pompă tester presiune/vacuum.


Pentru achiziții în valoare de minim 9000 lei, cumulate în 3 luni consecutive din perioada campaniei din gama KS, PIERBURG și BF, primești cadou o trusă de scule (set chei tubulare).

 

 

Pentru achiziții în valoare de minim 3000 lei, cumulate într-o lună din perioada campaniei din gama KS, PIERBURG și BF, primești cadou o trusă de montaj pistoane sau un ceas comparator și punte, la alegere.

 

 


Pentru achiziții de minim 4990 lei cumulate în doua luni consecutive din produse marca Gates în perioada campaniei, primești cadou un ceas Ungaro .

Pentru achiziții de minim 2490 lei cumulate într-o lună din produse marca Gates în perioada campaniei, primești cadou o jachetă softshell.

 


Pentru achiziții de minim 1000 lei cumulate într-o singura factura din produse marca Gates în perioada campaniei, primești cadou o salopeta.
 

 

Pentru fiecare turbosuflantă achiziționată din promoția curentă,primești cadou o salopetă.

Pentru achiziții de produse marca CEI în valoare de 2500 lei cumulate într-o lună, primești cadou un preș pentru semiremorcă.

 


Pentru achiziții de produse marca EURORICAMBI în valoare de 2500 lei cumulate într-o lună, primești cadou un preș pentru semiremorcă.

 

 

Pentru achiziții de produse marca KNORR - BREMSE în valoare de 3000 lei cumulate într-o lună, primești cadou la alegere, un preș pentru semiremorcă sau o vestă.
   

Pentru achiziții de produse marca WABCO în valoare de 3000 lei cumulate într-o lună, primești cadou la alegere, un preș pentru semiremorcă sau o vestă.

 

 

Pentru achiziții de produse marca HALDEX în valoare de 3000 lei cumulate într-o lună, primești cadou un set de mănuși, un termos și un toiletry bag.

 

   

 

Pentru fiecare ambreaj de camion achizitionat primiti cadou o lampa de lucru. 

 

Pentru achiziții de minim 14990 lei cumulate în doua luni consecutive din produse marca Valeo în perioada campaniei, primești cadou un ceas Garmin sau o camera de bord Garmin, la alegere. 

      

 

Pentru achiziții de minim 1500 lei cumulate într-o singura factura din produse marca Valeo în perioada campaniei, primești cadou o lampa de lucru.
 


Pentru achiziții de minim 14990 lei cumulate în doua luni consecutive din produse marca Febi în perioada campaniei, primești cadou un ceas Garmin sau o camera de bord Garmin, la alegere. 
   


Imaginile sunt cu titlu de prezentare*

Produsele promotionale se acorda pe baza de factura; se factureaza premiul la pretul de vanzare si se acorda discount 100% pe rand separat, pe aceeasi factura.

Facturile  trebuie sa fie semnate /stampilate de primire din partea clientului  - cu numele in clar

Locul de desfasurare:  Se va organiza in fiecare locatie MEC DIESEL SEE din tara
Promovarea promotiei: Promovarea produselor din promotie se face online dar si direct de catre vanzatori catre clienti prin email, contact direct si local prin afisarea promotiei in fiecare locatie.  
Scopul promotiei:  Stimularea si cresterea vanzarilor. 


Director General                                 Director Comercial    
  Monica Dan                                    Dan Cornean