Despre noi
Despre noi

Despre noi

Solutii complete de piese pentru vehicule comerciale!

MEC-DIESEL SEE a fost infiintata in 2016, experienta echipei fiind de peste 25 ani in domeniul automotive. MDSEE unul dintre cei mai importanti jucatori de piese, motoare si lubrifianti pentru camioane, semiremorci, autobuze, vehicule usoare, vehicule de constructii sau agricultura, pe piata din Romania.

 

Cu o acoperire teritoriala nationala in continua dezvoltare, MEC-DIESEL SEE are acum 16 birouri comerciale si 17 depozite cu stocuri, in cele mai importante orase ale tarii.

Gama de produse este diversificata, cu peste 20.000 de repere unice in portofoliu, un stoc de peste 9 milioane de euro in depozitul central de la Bucuresti si acces imediat la stocul din Italia, in valoare de 70 milioane Euro.

MEC-DIESEL SEE este o echipa unita si motivata si ofera clientilor sai solutii complete si consiliere tehnica de la cei mai buni profesionisti din domeniu.

Reteaua de distributie MEC-DIESEL SEE este prezenta in: Bucuresti, Voluntari, Ploiesti, Pitesti, Constanta, Craiova, Ramnicu Valcea, Galati, Iasi, Oradea, Cluj, Arad, Sibiu, Brasov, Tg Mures si Timisoara.

 

 
 
 
 
 

1995

Divizia de piese de schimb isi incepe activitatea odata cu infiintarea Cefin Romania, fiind prima divizie operationala , avand ca principal domeniu de activitate vanzarea de piese de schimb originale Iveco

2006

Divizia se redenumeste Premium Truck Parts, ponderea vanzarii de repere destinate altor marci decat Iveco creste, iar gama de produse se extinde acoperind mai multe marci de vehicule, numarul furnizorilor depaseste cifra de 100 companii partenere.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

2013

Echipa Premium Truck Parts, este preluata de catre Automotive Investment Corporation , continuandu-si activitate de import si distributie.

2016 >

Mec Diesel SEE preia echipa PTP de la Automotive Investment Corporation , cu scopul de a deveni cel mai bun specialist in motoare din Romania si furnizorul dumneavoastra de top de piese si lubrifianti pentru vehicule comerciale