Motoare Volkswagen

{{ item.specs.tip.values['ro'][0] }}
{{ item.title }}

COD MOTOR: {{ item.specs['cod-oem']['values']['ro'][0] }}

Stare: {{ item.specs.stare.values.ro[0] }}
CC: {{ item.specs.cilindree.values.ro[0] }} Valve: {{ item.specs.valve.values.ro[0] }} Cilindrii: {{ item.specs.cilindrii.values.ro[0] }}
Tip combustibil: {{ item.specs.conbustibil.values.ro[0] }}
{{ item.productID }}

VALOARE PIESA VECHE: {{ item.specs['piesa-veche']['values']['ro'][0] }} LEI  
{{ item.price_old_show.int }} {{ item.price_old_show.dec }} lei + TVA
Ești interesat de acest produs?
Nu ai găsit ce căutai?
Contactează-ne acum! Consultanții noștri îți vor oferi cele mai bune soluții.

Motoarele Volkswagen și-au câștigat o reputație solidă în industria auto datorită calității, performanței și eficienței lor. Care sunt avantajele motoarelor Volkswagen?

O performanță excepțională. Motoarele Volkswagen sunt cunoscute pentru performanța lor excelentă în ceea ce privește puterea și accelerația. Marca germană a investit în cercetare și dezvoltare pentru a se asigura că motoarele sale oferă o experiență de condus interesantă și dinamică.

Eficiența consumului de combustibil. Motoarele Volkswagen au făcut progrese semnificative în ceea ce privește eficiența combustibilului. Cu tehnologii inovatoare precum injecția directă a combustibilului și sistemele de turboalimentare, motoarele Volkswagen pot oferi o economie de combustibil mai bună în comparație cu alte motoare din aceeași categorie.

Fiabilitatea. Volkswagen se mândrește cu calitatea motoarelor sale, iar mulți proprietari au experimentat o mare fiabilitate de-a lungul anilor. Aceste motoare sunt construite să reziste și să facă față condițiilor solicitante de condus, făcându-le o alegere populară pentru cei care caută o investiție pe termen lung.

Motoarele Volkswagen oferă performanțe excepționale, eficiență a consumului de combustibil și fiabilitate, făcându-le o alegere atractivă pentru mulți șoferi. Volkswagen este unul dintre cei mai mari producători de automobile din lume. 

Motoarele Volkswagen au fost întotdeauna considerate una dintre cele mai puternice și cele mai performante. Reprezentate în fiecare dintre segmentele de piață, aceste motoare sunt concepute pentru a satisface gusturile tuturor. Au performanțe optime și un comportament dinamic. Aceste motoare s-au caracterizat întotdeauna prin furnizarea celui mai mic consum de combustibil posibil. 

Motoarele VW respectă standardele internaționale pentru a fi ecologice și oferă șoferilor o manevrabilitate puternică și eficientă. Pe lângă faptul că sunt economice și durabile. Toate acestea reflectă un exemplu clar al tehnologiei de care dispune această companie de automobile.