Promotie lubrifianti Petronas Syntium
Promotie lubrifianti Petronas Syntium

Promotie lubrifianti Petronas Syntium

Tehnologia fluidelor PETRONAS este proiectată să funcționeze sub presiune, după cum a dovedit succesul remarcabil al Mercedes-AMG PETRONAS Motorsport în Campionatul Mondial de Constructori FIA Formula One ™ și Campionatul Mondial al Piloților din ultimii șase ani.

Noi, MEC-DIESEL suntem încântați să aducem aceste fluide create cu tehnologia avansată pe piața din ROMÂNIA. PETRONAS Syntium cu °CoolTech™ aduce cea mai recentă „tehnologie track-to-road”, vizează și răcește componentele critice din motor pentru a beneficia de performanțe optime. Această căldură excesivă poate afecta grav motorul, ceea ce reduce durata de viață a motorului și accelerează degradarea uleiului. Petronas este partener Mercedes-AMG în FORMULA 1!
STABILITATE
TERMICA EXCELENTA
Oprește evaporarea cauzată de temperaturile ridicate și previne degradarea termică prematură a uleiului.
ECONOMIE
SUPERIOARĂ DE COMBUSTIBIL
Vâscozitatea cinematică foarte bună asigură o reducere a consumului de carburant.
MENȚINE
PERFORMANȚA MOTORULUI
Reducere superioară a depunerilor și a uzurii, asigurând astfel capacitate maximizată de răspuns a motorului în toate condițiile de condus


Cumpără 400 litri de ulei din gama Petronas Syntium într-o lună și primești cadou un recipient de băut personalizat Petronas AMG Motorsport și un cuțit multifunctional elvețian
 

Promoție valabilă de la 01.10.2022, în limita stocului disponibil. 
Cadou
PETRONAS SYNTIUM
Răcesc componentele critice din motor
Tehnologia fluidelor PETRONAS este proiectată să funcționeze sub presiune, după cum a dovedit succesul remarcabil al Mercedes-AMG PETRONAS Motorsport în Campionatul Mondial de Constructori FIA Formula One™ și Campionatul Mondial al Piloților din ultimii șapte ani.
 
Noi, MEC-DIESEL suntem încântați să aducem aceste fluide create cu tehnologia avansată pe piața din ROMÂNIA. PETRONAS Syntium cu °CoolTech™ aduce cea mai recentă „tehnologie track-to-road”, vizează și răcește componentele critice din motor pentru a beneficia de performanțe optime. Această căldură excesivă poate afecta grav motorul, ceea ce reduce durata de viață a motorului și accelerează degradarea uleiului.

Petronas este partener Mercedes-AMG în FORMULA 1! 
Solicita Oferta!
Esti interesat de oferta noastra?