Motoare Mercedes Benz

{{ item.specs.tip.values['ro'][0] }}
{{ item.title }}

COD MOTOR: {{ item.specs['cod-oem']['values']['ro'][0] }}

Stare: {{ item.specs.stare.values.ro[0] }}
CC: {{ item.specs.cilindree.values.ro[0] }} Valve: {{ item.specs.valve.values.ro[0] }} Cilindrii: {{ item.specs.cilindrii.values.ro[0] }}
Tip combustibil: {{ item.specs.conbustibil.values.ro[0] }}
{{ item.productID }}

VALOARE PIESA VECHE: {{ item.specs['piesa-veche']['values']['ro'][0] }} LEI  
{{ item.price_old_show.int }} {{ item.price_old_show.dec }} lei + TVA
Ești interesat de acest produs?
Nu ai găsit ce căutai?
Contactează-ne acum! Consultanții noștri îți vor oferi cele mai bune soluții.

Există motoare care par indestructibile și altele care sunt clienți obișnuiți ai atelierului.

Din prima categorie fac parte motoarele Mercedes, considerate unele din cele mai fiabile șapte motoare din lume. Acest clasament este condus de Mercedes Benz OM 602, motorul care alimentează majoritatea modelelor Clasa E din anii 80 și 90 ale mărcii germane. Cu cinci cilindri în linie și alimentat cu motorină, a fost comercializat în trei versiuni între 90 și 129 CP. Prin fiabilitate se remarcă și BMW M60, produs între 1992 și 1996. Cu o configurație de 8 cilindri în V, 3,4 litri cilindree și 286 CP putere, este un motor ușor dar la unele vehicule a ajuns la 500.000. kilometri. Este montat pe mai multe modele din Seria 5 și 7 de la firma bavareză.


 Mercedes este o marcă recunoscută pentru succesul său în Formula 1, iar mare parte din acest succes se datorează motoarelor sale. Motoarele Mercedes din Formula 1 sunt cunoscute pentru puterea și fiabilitatea lor și au propulsat mulți piloți și echipe la victorie pe pistă. 

Marca Mercedes-Benz este cea mai evidentă când vine vorba de mașini echipate cu motoare Mercedes. Practic, toate modelele mărcii, fie că sunt seriale C, E, S, GLE sau GLC, sunt propulsate de motoare Mercedes de diferite capacități și configurații. Motoarele Mercedes sunt cunoscute pentru calitatea, performanța și durabilitatea lor. Această marcă germană a fost de multă vreme un reper în industria auto, iar motoarele sale se găsesc într-o gamă largă de mașini de la diferite mărci.