Motoare BMW

{{ item.specs.tip.values['ro'][0] }}
{{ item.title }}

COD MOTOR: {{ item.specs['cod-oem']['values']['ro'][0] }}

Stare: {{ item.specs.stare.values.ro[0] }}
CC: {{ item.specs.cilindree.values.ro[0] }} Valve: {{ item.specs.valve.values.ro[0] }} Cilindrii: {{ item.specs.cilindrii.values.ro[0] }}
Tip combustibil: {{ item.specs.conbustibil.values.ro[0] }}
{{ item.productID }}

VALOARE PIESA VECHE: {{ item.specs['piesa-veche']['values']['ro'][0] }} LEI  
{{ item.price_old_show.int }} {{ item.price_old_show.dec }} lei + TVA
Ești interesat de acest produs?
Nu ai găsit ce căutai?
Contactează-ne acum! Consultanții noștri îți vor oferi cele mai bune soluții.

Diferite stiluri și condiții de condus sunt potrivite pentru diferite motoare, prin urmare nu toate motoarele vor fi potrivite pentru mașina dumneavoastră BMW. Dar, din fericire, compania oferă o gamă variată de serii de motoare BMW, inclusiv motoare economice cu 4 cilindri, precum și motoare cu 6 cilindri, care au devenit foarte populare de mulți ani. În același timp, motoarele V8 și V12 sunt disponibile și în diferite modificări ale mașinilor BMW. Cei care caută versiuni de motor BMW diesel o vor găsi și pe cea care să corespundă cerințelor lor.

Caracteristica principală a celor mai remarcabile motoare BMW este faptul că sunt foarte fiabile, inovatoare și durabile. Astfel de caracteristici au dus la numeroase premii prestigioase, inclusiv „Motorul anului”. Acesta este motivul pentru care motoarele BMW au câștigat reputație și apreciere din partea consumatorilor din întreaga lume.

Nu contează dacă veți cumpărați o mașină BMW nouă sau second hand. Posibil doar să întâmpinați unele dificultăți în alegerea celei mai potrivite versiuni de motor. Cu toate acestea, indiferent pe care o alegeți, veți fi sigur că veți alege unul dintre cele mai bune motoare BMW existente vreodată. Dar, chiar și așa, ar trebui să aveți o idee clară despre ce motor este mai fiabil și mai durabil, precum și care motor este mai puternic și mai ușor pentru upgrade-uri viitoare. Fiecare motor BMW folosește 100 de ani de excelență în inginerie și o gamă de tehnologii de ultimă oră ca standard. Și cu cea mai recentă generație de motoare pe benzină, diesel și hibride, care sunt mai curate și mai eficiente ca niciodată, fiecare oferă propriile sale avantaje.

Așadar, indiferent de cerințele dumneavoastră, puteți fi sigur că veți conduce una dintre cele mai curate și mai eficiente mașini din clasa sa, primind în același timp performanțe de condus emblematice, caracteristice mașinilor BMW. Desigur, pentru a face acest lucru, trebuie să efectuați întreținerea corespunzătoare a motorului mașinii și să cumpărați piese de schimb de cea mai înaltă calitate posibilă și care vor contribui la buna funcționare a motorului vehiculului.