Promotie lubrifianti Petronas Urania
Promotie lubrifianti Petronas Urania

Promotie lubrifianti Petronas Urania

Uleiurile PETRONAS Urania cu tehnologia StrongTech™ au o rezistență superioară la oxidare pentru a rămâne mai stabile și puternice pentru mai mult timp. Lanțurile sale de molecule incredibil de puternice blochează funinginea pentru a menține vâscozitatea optimă și pentru a se apăra împotriva uzurii și oxidării, extinzând eficiența uleiului până la următorul interval de schimb.

Petronas Urania 5000 10W-40
Petronas Urania 5000 10W-40
Comanda minim 400 litri de ulei Petronas Urania 5000 10W-40, în perioada 20 iunie – 20 iulie si primesti CADOU o cameră de bord GARMIN!
Valoarea premiului: 800 RON  *promotie valabila in limita stocului disponibil

PROIECTAT CU TEHNOLOGIA STRONGTECH™, EXECUTAT CU UN NUCLEU REZISTENT, PENTRU A RĂMÂNE MAI PUTERNIC MAI MULT TIMP.

Știm că e un mediu dificil și că poate deveni și mai dur pentru afacerea dumneavoastră de transport comercial. Lumea se schimbă cu o viteză amețitoare, iar schimbările aduc provocări și presiuni externe tot mai mari și mai intense. Cu toate acestea, în fața tuturor acestor factori, clienții se aștepată să vă faceți treaba fără reproș. Același lucru este valabil și pentru camionul dumneavoastră.

DESCRIERE & APLICARE

PETRONAS Urania 5000 10W-40 este un ulei de motor sintetic produs cu tehnologia StrongTech™, proiectat pentru a rămâne mai puternic pentru mai mult timp, formând o peliculă fluidă unică și puternică pentru a extinde intervalele de scurgere și durata de viață a motorului, pentru a maximiza performanța și pentru a vă menține afacerea și camioanele în mișcare. Acest lucru ajută la prelungirea duratei de viață a motorului și reduce costul total de întreținere.

 PETRONAS Urania 5000 10W-40 este potrivit pentru toate tipurile de utilaje diesel grele, inclusiv motoarele moderne și motoare cu emisii ridicate. Este, de asemenea, potrivit pentru motoarele diesel noi și vechi cu turbosuflantă sau cu aspirație naturală, atât pe autostradă, cât și în afara autostrăzii, care funcționează cu motorină și biodiesel cu sulf ridicat sau ultra-scăzut.

 CARACTERISTICI ȘI AVANTAJE

PETRONAS Urania 5000 10W-40 vă îmbunătățește profiturile afacerii și disponibilitatea vehiculului dumneavoastră, reducând în același timp semnificativ costurile de operare prin:

-        menține uleiul la niveluri optime de vâscozitate, oferind o lubrifiere optimă pentru a preveni avariile neplanificate.
-        interval mai lung de scurgere și durată mai lungă de viață a motorului.
-        controlului excelent în acumularea depozitelor, oferind performanțe optime ale motorului flotei.
-        menține nivelul de acid sub control, prevenind coroziunea și crescând durabilitatea și durata de viață a motorului dumneavoastră.
-        protecție remarcabilă cu proprietăți anti-uzură ridicate pentru a proteja motorul în condiții severe.
-        capacitate mai lungă de scurgere a uleiului, în special la motoarele cu emisii scăzute.
-        combate eficient concentrația mare de depuneri de funingine, ce este esențială pentru a preveni pierderea de cai putere a vehiculului.
-        vâscozitate excelentă la temperatură scăzută pentru o lubrifiere îmbunătățită în timpul pornirii

OMOLOGĂRI, SPECIFICAȚII ȘI RECOMANDĂRI

Specificații:
API CI-4
ACEA E4, E7

Aprobari:
MB-Aprobare 228.5
Volvo VDS-3
MAN M3377 / M3277
Renault RLD-2
Cummins CES 20078
Mack EO-N
MTU tip 3

Nivel de performanță:
IVECO 18-1804 CLASA T3 E4

Notă: Consultați întotdeauna manualul de utilizare pentru a verifica gradul de vâscozitate recomandat și specificațiile pentru vehiculul dvs.

 SĂNĂTATE, SIGURANȚĂ ȘI MEDIU

Este puțin probabil ca acest produs să prezinte pericole semnificative pentru sănătate și siguranță atunci când este utilizat în aplicația recomandată. Evitați contactul cu pielea. Spălați imediat cu apă și săpun după contactul cu pielea. Nu vărsați în canalizare, sol sau apă. Pentru mai multe detalii privind depozitarea, manipularea în siguranță și eliminarea produsului, vă rugăm să consultați fișa de securitate a produsului sau să ne contactați la: www.pli-petronas.com
Solicita Oferata!
Esti interesat de oferta noastra?