Promotie turbosuflante
Promotie turbosuflante

Promotie turbosuflante

CONDIȚII DE APLICARE A SERVICIULUI

 Super Garanție Turbo – denumit ”TurboWarranty”

Mec-Diesel oferă ”Turbo Warranty”: un serviciu all-inclusive care protejează clienții  în caz de defecte sau distrugere accidentală a turbocompresoarelor, în perioada de garanție de 12 luni .

Serviciul „TurboWarranty” poate fi oferit clienților înainte de achiziția turbosuflantei, iar activarea acesteia trebuie să aibă loc la confirmarea comenzii: în momentul achiziției, clientul poate opta pentru acest serviciu prin plata sumei indicate pe ofertă, sumă ce se va calcula în funcție de prețul de vânzare al turbosuflantei  (minim 25 € pentru fiecare bucată achiziționată) și va fi indicat ca articol separat în factură, oferindu-se o garanție integrală pentru turbosuflanta achiziționată pentru o perioadă de 12 luni de la data emiterii facturii.

În cazul unei defecțiuni apărute în perioada de garanție, clientul va trebui să ofere următoarele documente: 
• Dovada montării turbosuflantei într-un service autorizat (deviz+factura)
• Copie a facturii de achiziție a turbosuflantei.
• Fotografia plăcuței turbocompresorului cu numărul de serie, care poate fi și citit sau comunicat în scris.
• Cerere de retur cu motivul „RETUR GARANȚIE TurboWarranty".
• Declararea defectului constatat și a numărului de kilometri parcurși.

La primirea acestei documentații, Mec-Diesel va autoriza clientul să facă expediția, prin comunicare pe e-mail.

Turbocompresorul va trebui returnat ținând cont de următoarele condiții:
• piesa trebuie expediată în starea în care se găsește după demontarea de pe motor, fără să se intervină în vreun fel asupra ei și/sau să se curețe. Nu vor fi acceptate turbocompresoare dezasamblate și/sau modificate, sub sancțiunea anulării garanției.
• transportul către MEC-DIESEL va fi suportat de către client.
 
Durata „TurboWarranty” este de 12 luni de la data facturării. 
La primirea piesei, după verificările corespunzătoare, Mec-Diesel SEE va trimite un alt turbocompresor clientului (nou sau recondiționat, în funcție de cel comandat inițial) sau, dacă piesa nu este disponibilă, va proceda la emiterea unei facturi de retur de valoare egală cu suma plătită de Client la momentul achiziției, mai puțin suma de asigurare plătită pentru activarea serviciului „TurboWarranty”.
 
Nu se va efectua nicio înlocuire și/sau reparație a turbinei dacă clientul are restanțe de plată cu întarziere mai mare de 30 zile.
 
Garanția nu acoperă: 
• rambursarea daunelor colaterale, cum ar fi detașarea/remontarea, oprirea vehiculului, recuperarea vehiculului, deteriorarea motorului și/sau alte subansamble sau consumabile.
Turbocompresoarelor dedicate competițiilor, sau dacă acestea sunt instalate pe vehicule dezvoltate sau destinate altor aplicații decât cele pentru care a fost proiectat turbocompresorul.
Turbocompresoare deja înlocuite și/sau reparate folosindu-se avantajul serviciului „TurboWarranty”, garanția fiind valabilă numai pentru reperul achiziționat (cu numărul de serie turbo și doar pentru un singur defect într-o perioadă de 12 luni).

 Turbocompresoarele deteriorate în timpul transportului gestionat de client sau curier nu vor fi acoperite de garanția „TurboWarranty”.
 
Avantaje:
·        Clientul este acoperit de garanția ”TurboWarranty” pe toată perioada de 12 luni de la data facturării.
·        Termenul de soluționare a problemei este foarte rapid, fără a mai fi nevoie de investigații suplimentare sau de a trimite turbocompresorul către furnizor pentru alte verificări.
·        Perioada scurtă de imobilizare a autovehiculului.


{{ item.title }}
{{ item.productID }}
{{ item.price_old_show.int }} {{ item.price_old_show.dec }} lei + TVA
Ești interesat de acest produs?
SOLICITĂ OFERTA!