Promotie PETRONAS ARBOR
Promotie PETRONAS ARBOR

Promotie PETRONAS ARBOR


Funcționând non-stop, în condiții meteorologice uneori imprevizibile, vehiculele și echipamentele sunt expuse la praf și funingine care pot provoca depuneri, oxidare și uzura motorului. 

Toate situațiile care ar putea provoca nefuncționări ale mașinii și pot duce la nefuncționări neprogramate cu repercusiuni grave asupra costurilor de administrare (TCO - Costul total al deținerii) și în consecință, asupra bugetelor companiei.
 
Linia de produse PETRONAS ARBOR, cu uleiurile sale pentru motor, transmisie și hidraulice, fluide antigel si produse de gresare, acoperă nevoile tuturor componentelor utilizate în sectoarele de mașini agricole și de terasament, protejându-le de uzură, contribuind la reducerea funinginei și favorizând vâscozitatea constantă a uleiului, precum și o economie de funcționare mai bună.
 
Produsele PETRONAS ARBOR sunt disponibile în diferite tipuri de vâscozitate și formulări pentru a susține o gamă largă de mașini, de la cele mai vechi tractoare la cele mai moderne echipamente.  
 
Noi Mec DIESEL suntem alături de clienții noștri cu sistemul PETRONAS Fluid Technology Solutions, o abordare prin care oferim nu doar fluide personalizate, ci și servicii ale unor experti pentru a satisface toate nevoile clientilor.


Cumpără 400 litri de ulei din gama Petronas Arbor într-o lună și primești cadou o salopetă de lucru personalizată.
 
Promoție valabilă de la 01.10.2022, în limita stocului disponibil.

Lubrifianti PETRONAS ARBOR
Ai acces la cele mai noi promotii!
SOLICITĂ OFERTA!