Diagnoze JALTEST

Diagnoze JALTEST

Instrumentul de diagnosticare multimarcă și multisistem Jaltest Diagnostics a fost conceput și dezvoltat pentru a efectua cele mai avansate sarcini de diagnosticare și întreținere a vehiculelor într-un mod simplu și intuitiv.

Diagnozele JALTEST  oferă acoperire pentru vehicule comerciale, camioane, autobuze, remorci și vehicule ușoare, precum și mașini agricole, utilaje de construcții, echipamente de manipulare a materialelor și ambarcațiuni.

Mai mult de 25 000 de ateliere din întreaga lume utilizează deja Jaltest Diagnostics.
MAI MULT DECÂT DIAGNOZĂ
MAI MULT DECÂT DIAGNOZĂ
Cu Jaltest Diagnostics veți avea acces la o gamă largă de funcționalități care vă vor ghida cu ușurință pe tot parcursul procesului de reparație. Dispunem de cele mai bune scheme și informații tehnice de pe piață.
INOVAȚIE CONTINUĂ
INOVAȚIE CONTINUĂ
Software-ul nostru este actualizat de 3 ori pe an cu noi mărci, modele și sisteme pentru a vă menține atelierul în fruntea industriei.
MODUL DE GESTIONARE A ATELIERULUI
MODUL DE GESTIONARE A ATELIERULUI
Cu ajutorul modulului GRP veți reduce timpul petrecut cu birocrația. Puteți gestiona rapid și ușor comenzile de lucru, timpii de reparații, datele clienților și datele vehiculelor.
TOTAL CONFIGURABIL
TOTAL CONFIGURABIL
Jaltest Diagnostics vă oferă atât de multă personalizare pe cât vă puteți imagina. Intrați în configuratorul nostru și selectați nevoile dumneavoastră, tipul de vehicul și acoperirea dorită, iar noi vă vom furniza Kitul hardware și software ideal pentru dumneavoastră.
ACOPERIRE EXTINSĂ
ACOPERIRE EXTINSĂ
Cu un singur instrument puteți diagnostica toate tipurile de vehicule grele, o multitudine de mărci, modele și sisteme. Aflați mai multe despre toate capacitățile de diagnosticare în secțiunea "Acoperire".
CEL MAI BUN SERVICIU POST-VÂNZARE
CEL MAI BUN SERVICIU POST-VÂNZARE
Aveți întrebări în timpul procesului de reparație? Avem o echipă specializată de servicii pentru clienți și de asistență tehnică care vă ajută să continuați și să nu pierdeți niciun minut.
AVEȚI NEVOIE DE MAI MULTE INFORMAȚII?
CONTACTEAZĂ SPECIALISTUL NOSTRU!