SET DE SCULE PENTRU COMPRESORUL CU AMBREIAJ

Mec Diesel oferă distribuitorilor, deţinătorilor de flote de autovehicule şi profesioniştilor din ateliere o gamă completă de produse şi servicii care măresc eficienţa în activităţile zilnice. Scopul nostru este să furnizăm consultanţă de specialitate şi asistenţă pe toată durata de viaţă a vehiculului. De fapt, doar un vehicul perfect funcţional este un vehicul bun.

A avea la dispoziţie sculele potrivite în atelier este de o importanţă vitală. Fiecare profesionist doreşte să aibă scula specială potrivită pentru a face activitatea de reparare şi întreţinere cu uşurinţă, precizie şi în condiţii de siguranţă!

 

Deschideţi cutia de scule şi la trebă!

 

Lucrul la un ambreiaj nu a fost niciodată atât de uşor sau de eficient. Cutia de scule specială pentru compresoarele cu ambreiaj Knorr-Bremse vă oferă tot ce aveţi nevoie pentru întreţinerea în siguranţă şi fără complicaţii a ambreiajului. În loc să adunaţi cu dificultate echipamentul care vă este necesar, aveţi toate sculele la îndemână imediat, păstrate în siguranţă într-o cutie compactă.

Scurtă prezentare a beneficiile dvs.:

  • Întreţinerea sigură şi optimă a ambreiajului
  • Toate sculele esenţiale sunt combinate într-o singură cutie de scule pentru a fi utilizate rapid şi uşor
  • Scule speciale pentru simplificarea activităţilor zilnice din ateliere
  • Întreţinerea tuturor compresoarelor cu ambreiaj Knorr-Bremse

Instrucţiunile detaliate de reparare sunt disponibile online

Cutia de scule specială pentru compresoare cu ambreiaj de la Knorr-Bremse vă ajută în următoarele procese de întreţinere:

  • Montarea şi demontarea ambreiajului
  • Înlocuirea pistonului de acţionare

Fixarea roţii dinţate de antrenare