Petronas urania
Petronas urania

Petronas urania

Uleiuri de motor pentru vehicule comerciale
În fața temperaturilor ridicate ale motorului, a oxidării și a depunerilor, PETRONAS Urania aduce rezistența esențială camioanelor și vehiculelor care trebuie să supraviețuiască condițiilor dure și saracinilor grele, de la condiții meteo extreme până la cerere  tot mai mare de a transporta marfa rapid. Fiecare inovație a fost adaptată pentru a maximiza performanța tuturor marcilor majore de vehicule. Noua gamă de uleiuri de înaltă calitate extinde intervalele de scurgere, minimizează uzura, reduce timpul de nefuncționare neplanificat și asigură în cele din urmă o flexibilitate operațională completă, printr-o formulă unică.
 
Dezvoltată cu tehnologia StrongTech ™ la PLI Global Research & Technology Center din Santena (Torino), noua formulă permite vehiculelor să rămână mai puternice mai mult timp, deoarece uleiul formează un film fluid puternic. Lanțurile de molecule incredibil de robuste blochează funinginea pentru a menține vâscozitatea optimă și pentru a se apăra împotriva uzurii și oxidării, extinzând eficiența uleiului până la scurgerea următoare. PETRONAS Urania este conceput pentru a spori durata de viață a motorului sub presiune, astfel încât să poată continua să inspire încredere managerilor de flote și să atenueze amenințările cu care se confruntă în prezent cei care își câștigă existența la volan.
 
Rentabilitatea care vine odată cu rămânerea pe șosea și maximizarea capacităților vehiculului se datorează experienței PLI de 20 de ani în îmbunătățirea eficienței consumului de combustibil și reducerea costului total de proprietate. În plus, serviciile de asistență continuă pe care PLI le oferă clienților săi permit în continuare utilizatorilor să obțină tot ce este mai bun de la lubrifianții lor PETRONAS Urania. Numai cu cele mai inteligente tehnologii și cu cel mai bun sprijin, șoferii pot avea încrederea deplină în camionul lor pentru a face treaba la timp și în limita bugetului.
 
Aceste decenii de experiență și cercetări ample au produs o economie mai bună de combustibil, emisii reduse și fiabilitate și durabilitate sporite. PETRONAS Urania este, de asemenea, proiectat având în vedere reducerea emisiilor de CO2, astfel încât conducătorii auto pot maximiza timpul de funcționare fără a compromite durabilitatea. De exemplu, noul PETRONAS Urania 5000 5W-30 menține o peliculă mult mai subțire în comparație cu uleiurile convenționale 5W-30, reducând semnificativ consumul de combustibil și emisiile dăunătoare. În ansamblu, gama îndeplinește cele mai stricte standarde internaționale privind calitatea și impactul asupra mediului.
 
Păstrând vehiculele responsabile pe drum mai mult timp, administratorii de flote și șoferii acestora nu numai că pot respecta reglementările dure pentru mobilitate durabilă, ci și să rămână în fruntea operării flotei pe termen lung.