MEC DIESEL SEE, distribuitor de piese de schimb pt camioane și vehicule comerciale specializat în motoare, cutii de viteze, diferențiale și componentele acestora, parte a grupului de companii MEC DIESEL S.p.A, CEI S.p.A. COSTRUZIONE EMILIANA INGRANAGGI și LE.MA SRL anunță parteneriatul oficial cu OMP Officine Mazzocco Pagnoni Srl.

OMP este o companie de referință în Europa ce proiectează și produce pompe de apă și ulei aftermarket și suporturi de ventilatoare pentru vehicule industriale.

Introducerea mărcii OMP în portofoliul de furnizori ai MEC DIESEL SEE este rezultatul unui proces continuu de extindere a ofertei comerciale, organizată acum în trei game de business: motor, transmisie și șasiu.

Datorită acestui partener important, MEC DIESEL SEE va continua dezvoltarea gamei de pompe de ulei și apă pentru a asigura acoperirea majorității aplicațiilor vehiculelor industriale  ale producătorilor europeni.

În plus, know-how-ul solid al acestui jucător european în fabricarea produselor OE va garanta un nivel ridicat soluții de calitate aftermarket.

În concluzie, în lumina acestui nou acord, MEC DIESEL SEE este distribuitor oficial al mărcii OMP pentru piața din România.