SUPER PROMOȚIE LA
GAMA DE LUBRIFIANȚI PETRONAS,
Antigelul și lichidele de răcire familiale PETRONAS PARAFLU sunt proiectate pentru protecția sistemului de răcire a autoturismelor, vehiculelor comerciale, camioanelor, mașinilor agricole și a utilajelor de construcții. Acestea oferă o protecție maximă împotriva înghețului, fierberii, coroziunii și formării scalarii.

L ichidul de răcire pentru mașină joacă un rol crucial în răcirea motorului. În timpul iernii, radiatoarele și toate sistemele de răcire nu îngheață nici măcar la temperaturi mult sub zero.
 
Culoarea lichidului de răcire nu face nicio diferență, astfel diferiți producători își disting mărcile.

 Întreținerea și repararea sistemului de lichid de răcire a radiatoarelor este costisitoare, de aceea este important să schimbați lichidul de răcire în timp, pentru ca sistemul de răcire să fie curat și ordonat. Indiferent de temperatura ambiantă, sarcina și turația motorului, temperatura lichidului de răcire trebuie să fie de 85°C - 95°C.

În timpul întreținerii răcirii, inspecția centurilor de acționare a ventilatorului, curățarea suprafeței radiatorului, dispozitivele de control al modului termic fluid și temperatura, temperatura de congelare a lichidului de răcire și alte caracteristici ale fluidului sunt inspectate de un dispozitiv special numit refractometru. Trebuie să alegeți cu atenție nu numai lubrifiantul, ci și lichidul de răcire și / sau antigelul, urmând instrucțiunile producătorului vehiculului sau a echipamentului Dvs.

Avantajele produselor Paraflu sunt:

  • Inhibare extraordinară a căldurii în camerele de ardere
  • Protecție împotriva depunerilor, cavitației, tuturor tipurilor de coroziune și formarea spumei,
  • Reducerea sigură a punctului de îngheț (-40 ° C când se amestecă 1: 1)
  • Punct de fierbere crescut cu transfer optim de căldură pana la + 120°C
  • Cea mai bună compatibilitate cu elastomeri și materiale plastice
Lichidele de racire si protectie PETRONAS a fost întotdeauna recomandat ca fluide de protecție pentru vehiculele Grupului CNH (IVECO, CASE, New Holland) si a Grupui FCA (FIAT, ALFA ROMEO, MASERATI).
Comandă minim 200L pe o factură și primești
CADOU un ceas de perete Petronas!
DENUMIRE PRODUS
TIP
SPECIFICATII SI APROBARI
PETRONAS PARAFRU UP
Monoethylene Glycol OAT
CUNA NC 956-16
FIAT 9.55523 CONTRACTUAL TECHNICAL REF.N°F101.M01
ASTM D 3306 Type 1
CHRYSLER MS 12106
PETRONAS PARAFRU 11
Ethylene Glycol
CUNA NC 956-16
FIAT 9.55523
ASTM D 3306 Type 1
ASTM D 6210 Type 1-FF
IVECO 18-1830,CONTRACTUAL TECHNICAL REF. N°I002.C00
CHRYSLER MS 7170
PETRONAS PARAFRU HT
Monoethylene Glycol OAT
ASTM D 6210 Type 1-FF,CONTRACTUAL TECHNICAL REF. N°I103.N02
imagine
imagine
*Produsele oferite în campanie sunt în limita stocului disponibil.
Oferta de reducere cu 5% a comenzilor online realizate în webshop este valabilă până la 15 iunie 2020. Discount-ul nu se aplică clienților cu condiții comerciale speciale. Pentru orice detalii suplimentare, nu ezita să ne contactezi la: 021.371.50.33 sau office@mecdiesel.ro