PROMOȚIE ULEI OPET LUBRICANTS
~ gama de ulei de motor și transmisie ~
Comandă minim 200L sau un butoi de ulei OPET Lubricants din gama ulei de motor și transmisie și primești CADOU o jacketă softshell.

Comandă minim 400L sau două butoaie de ulei OPET Lubricants din gama ulei de motor și transmisie și primești CADOU o stație profesională CB AVANTI SUPREMO.

Opet Lubricant, companie care exporta produsele OPET in peste 20 din cele mai importante tari, pe 3 continente, dorind o extindere globala, a ales un parteneriat de incredere cu MEC-DIESEL SEE, in Romania.

Portofoliul de produse OPET furnizeaza o gama completa de lubrifianti pentru industria auto.
Principalele avantaje ale acestor produse:
  • relatiile cu producatorii OEM de vehicule, calitatea produselor solicitata de acestia.
  • inovatia si flexibilitatea la cerintele locale si globale.
  • infrastructura puternică.
Prin viziunea realistă și încrederea in produse, OPET a reusit cea mai rapidă și mai constanta creștere pentru o companie petrolieră in ultimii zece ani!

Cu produsele sale aprobate (OEM) de către producătorii renumiti de vehicule comerciale din intreaga lume cum ar fi: Man, Volvo, Mercedes Benz, Ford, OPET ofera increderea in acest brand clientilor, si garantia unui produs de calitate certificat. Opet Lubricants livreaza uleiuri pentru echipamente si vehicule militare , asigura uleiuri minerale folosite in fabricile din Turcia Ford Otosan, Case si New Holland, Renault, Mercedes-Benz, Mtu (MTU Motor Turbine), Fiat, Otokar si Valeo.

De asemenea, Opet Lubricants produce brand-urile FMY (uleiul original Ford Trucks), AGROMega, MEGATran si AGROFriz pentru Case si New Holland, SPECTRA (uleiul original OTOKAR) si Opar olio (uleiul original pentru Tofaş) folosit in aftersales.
SOLICITA OFERTA
Am peste 16 ani sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale mai sus solicitate, cu Termenii si Conditiile de Utilizare si cu Politica privind Protectia Datelor cu Caracter Personal.
Sunt de acord sa primesc informatii privind ofertele MEC DIESEL SEE.

Suntem alături de tine cu stocuri disponibile pentru orice piesă ai nevoie!
Importăm și distribuim o gamă largă de piese și lubrifianți pentru toate mărcile de vehicule comerciale grele și ușoare, vehicule de transport persoane precum și pentru vehicule specializate din domeniul de salubrizare și distribuție de carburanți.

Echipa noastră se ocupă de peste 20 ani să livreze soluții complete pentru următoarele categorii de produse:
Oferta de reducere cu 5% a comenzilor online realizate în webshop este valabilă până la 15 iunie 2020. Discount-ul nu se aplică clienților cu condiții comerciale speciale. Pentru orice detalii suplimentare, nu ezita să ne contactezi la: 021.371.50.33 sau office@mecdiesel.ro