DESCOPERÃ OFERTELE NOASTRE
~ SUPER COMPETITIVE ~
Diagnoză ECUtalk

ECUtalk este un program de diagnoză electronică pentru sisteme de frânare electronice Knorr-Bremse montate pe remorci.

Pe lângă diagnoză sistemului de frânare, programul permite configurarea de diverse funcții suplimentare ale unităților de control de la nivelul remorcilor, permițând astfel mărirea funcționalității sistemelor.

Cu ajutorul programului de diagnoză, utilizatorul poate citi și șterge memoria de erori, putând efectua și un test amplu al sistemului. Un test End-of-Line cu desfășurare automată, urmat de un protocol final, confirmă montarea și conectarea corectă a modulului.


Diagnoză de sistem NEO

Diagnoză de sistem NEO constituie o platforma de diagnoză scalabila, compusă din software și hardware de diagnoză pentru anumite sisteme și aplicații pentru vehicule utilitare.

Platforma de diagnoză NEO oferă soluții de utilizator, începând de la citirea defecțiunilor din memorie și progresand direct prin analiza complet automată a defecțiunilor. Software-ul poate fi utilizat că aplicație pe calculator sau în combinație cu un notebook compatibil cu instalațiile existente în atelier.


Setul de scule ABS

Setul de scule Knorr-Bremse pentru frânele cu disc conține toate sculele necesare pentru efectuarea simplă și sigură a tuturor operațiunilor de întreținere și servce la toate seriile de frâne cu disc, chiar și în cazul unor actualizări ale produselor.

Fiecare set de scule este echipat cu un manual de service ilustrat integral. În plus, cele mai importante două seturi de scule conțin un DVD, menit să ofere asistența suplimentară lucrătorilor și să asigure efectuarea lucrărilor de întreținere în condiții de calitate.
SOLICITA OFERTA
Am peste 16 ani sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale mai sus solicitate, cu Termenii si Conditiile de Utilizare si cu Politica privind Protectia Datelor cu Caracter Personal.
Sunt de acord sa primesc informatii privind ofertele MEC DIESEL SEE.

Suntem alături de tine cu stocuri disponibile pentru orice piesă ai nevoie!
Importăm și distribuim o gamă largă de piese și lubrifianți pentru toate mărcile de vehicule comerciale grele și ușoare, vehicule de transport persoane precum și pentru vehicule specializate din domeniul de salubrizare și distribuție de carburanți.

Echipa noastră se ocupă de peste 20 ani să livreze soluții complete pentru următoarele categorii de produse:
Oferta de reducere cu 5% a comenzilor online realizate în webshop este valabilă până la 15 iunie 2020. Discount-ul nu se aplică clienților cu condiții comerciale speciale. Pentru orice detalii suplimentare, nu ezita să ne contactezi la: 021.371.50.33 sau office@mecdiesel.ro