PROMOȚIE ULEI OPET LUBRICANTS
~ gama de ulei de motor și transmisie ~
imagine
Pentru fiecare cutie de viteze achiziționată în perioada campaniei promoționale primiți BONUS O VESTĂ!
imagine
Achizitionați de minim 9.000 lei* (fără TVA) pe perioada campaniei din produsele KOLBESCHMIDT, PIERBURG și BF și primiți o TRUSĂ DE SCULE!
imagine
Achizitionați de minim 12.000 lei* (fără TVA) pe perioada campaniei din produsele KOLBESCHMIDT, PIERBURG și BF și primiți o POMPĂ TESTER PRESIUNE/VACCUM!
imagine
Pentru achiziții cumulate de minim 2.000 lei (fără tva) într-o singură lună din produse KOLBENSCHMIDT, PIERBURG și BF primiți gratuit, la alegere O TRUSĂ DE MONTAT PISTOANE sau UN SET FORMAT DIN PUNTE ȘI CEAS COMPARATOR!
imagine
Cumpărați produse marca GATES de 2.000 lei (fără TVA) într-o singură lună și primiți cadou o JACKETĂ SOFTSHELL!
imagine
Pentru fiecare turbosuflantă achiziționată din promoție primiți cadou O SALOPETĂ!
SOLICITA OFERTA
Am peste 16 ani sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale mai sus solicitate, cu Termenii si Conditiile de Utilizare si cu Politica privind Protectia Datelor cu Caracter Personal.
Sunt de acord sa primesc informatii privind ofertele MEC DIESEL SEE.

Suntem alături de tine cu stocuri disponibile pentru orice piesă ai nevoie!
Importăm și distribuim o gamă largă de piese și lubrifianți pentru toate mărcile de vehicule comerciale grele și ușoare, vehicule de transport persoane precum și pentru vehicule specializate din domeniul de salubrizare și distribuție de carburanți.

Echipa noastră se ocupă de peste 20 ani să livreze soluții complete pentru următoarele categorii de produse:
Oferta de reducere cu 5% a comenzilor online realizate în webshop este valabilă până la 15 iunie 2020. Discount-ul nu se aplică clienților cu condiții comerciale speciale. Pentru orice detalii suplimentare, nu ezita să ne contactezi la: 021.371.50.33 sau office@mecdiesel.ro